JM Photo And Video

Een van Jorn’s grootste hobby’s is het fotograferen of filmen van evenementen en feestjes. “ik vind het leuk om mensen blij te maken met foto’s van hun evenement” Op deze pagina leest U precies wat Jorn doet op het foto en video gebied.

Fotografie

“met foto’s kun je met een beeld een heel verhaal uitleggen” En dat is ook de reden dat Jorn het geweldig vindt om een dag erop uit te gaan puur om foto’s te maken. “ik ben aangestoken met het fotovirus door mijn familie” Zijn vader, nicht, neef en oom fotograferen ook. En samen met hun gaat hij dan ook graag op fototocht. “we leren veel van elkaar” Ze hebben ook camera’s van hetzelfde merk, Canon. Hierdoor kunnen ze lenzen, flitsers en andere Canon apparatuur met elkaar delen tijdens deze fotodagen.

Foto’s maken op uw evenement

Jorn maakt foto’s op kleinere evenementen en feestjes. “hiermee bedoel ik dat ik foto’s maak van feesten in een cafe, kroeg, klein/gemiddeld zaaltje of in een huis of achtertuin” Wilt U mij vragen om Uw evenement vast te leggen? Stuur me dan een mailtje! Email: Info@jornmeijs.nl

Foto kopen

je mag mijn foto’s online of als decor gebruiken tegen een betaling. kijk in het album welke foto je wilt kopen, en stuur dan een mailtje naar info@jornmeijs.nl. Vervolgens zorg ik dat U veilig via de JornMeijs Shop online kunt betalen en de foto zonder of met watermerk kan downloaden.

Videografie

Video’s kun je overal gebruiken. Op een website, als herinnering van een evenement, als promotie en als entertainment. Welke soort video jij wilt maken, ik kan het! Ik kan zelf beelden maken en een video van maken, maar ik kan het ook met al gefilmde beelden! Als er beeldmateriaal is, kan ik er alles mee wat U wilt! Ook het filmen komt niet van vreemden. Net zoals bij fotografie, hebben familieleden mij laten zien hoe leuk filmen kan zijn. Ook hebben ze me tips gegeven hoe ik het beste kon filmen, en heb ik heel veel geleerd door het zelf te doen door behulp van Internet.

Film/video maken

Wilt U samen met mij een video gaan produceren. Stuur mij dan een email. Email: Info@jornmeijs.nl. Zodra de video niet naar behoren is, maken we hem opnieuw. net zolang totdat U er 100% tevreden mee bent!